Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


A wellness, mint kultúra

wellness,fürdőszoba,zuhanyzó,fürdőkád,hidromasszázs  

Hidromasszázs kádak

Szeretne könnyedén ellazulni egy fárasztó nap után? Vagy csak egy kis felfrissülésre vágyik? Akkor hidromasszázs  kádainkat teljes mértékben Önnek találták ki. Hidromasszázs kádakért kattintson ide!

padlóburkolat,csempe,burkolás,burkolási segédanyagok  

Zuhanykabinok

Szokatlan elrendezésű fürdőszobával rendelkezik, és nem tudja, hogyan helyezze el benne klasszikus méretű zuhanykabinját? Egyedi termékeinkkel, egyedi méretre készített, kompromisszum nélküli megoldásokat nyújtunk. Zuhanykabinokért kattintson ide!
tégla,fenyőáru,fűrészáru,kémények,Leier,  

Szaunák

A szaunázás jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek.  Élje át Ön is a testi-lelki harmóniát otthonában! Széles termékválasztékunkban Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt! Tekintse meg termékeinket!

wellness,fürdőszoba,pihenés,relaxáció,hidromasszázs

A kultúra bizonyos fokára eljutott népeknél már a régi ókori időkben is elterjedt volt a fürdőzés, mely hamar elvált a puszta tisztálkodás fogalmától. Nem egy helyen fontos szerepet játszott a vallásos követelményekben is, mint például a régi babiloniaknál, asszíroknál, perzsáknál, indusoknál.
A rendszeres és céltudatos fürdőzés - a tulajdonképpeni fürdőkultúra - a görög, majd főleg a római korban alakult ki a keleti rituális tisztálkodásokból. A rómaiak már azt is tudták, hogy a víz egyes betegségeket gyógyít.
Észak-Európában, Oroszországban, Finnországban, a Balti-államokban, Lengyelországban a fürdőzésnek egy sajátos módja, a gőzfürdőzés, vagyis a gőzkamrában  való izzadás, a szauna vált közkedveltté.

A társadalom és az emberi igények fejlődésével fokozatosan kialakult  a mai értelemben    vett modern fürdőszoba és ez a fejlődés mai napig sem állt meg. Mára már egy modern fürdőszoba nem csupán a tisztálkodást szolgálja hanem, egy inkább egy  saját személyre szabott gyógy- és wellnessközpont. Mára már nem elképzelhetetlen egy beépített cd-lejátszós  gőzkabin, egy aroma- fény- és ózonterápiával felszerelt hirdomasszázs fürdőkád.  
            

 

Bisnode tanusitvany